Restauracja Nobu Warsaw

Udostepnij

Otwarta w 2020 roku Nobu Warsaw oferuje 125 miejsc. Restauracja została zaprojektowana w japońskim minimalistycznym tonie. Przestrzeń idealnie łączy urok eklektycznego miasta z filozofią Zen.

Nobu Warsaw jest prowadzona przez Yannicka Lohou,, który swoje doświadczenie zdobywał między innymi w Nobu Hotel Barcelona. Koncepcja warszawskiej restauracji Nobu, zgodnie z ideą marki, oparta jest na nowatorskiej kuchni szefa Nobu odznaczającej się wykorzystaniem produktów wysokiej jakości, jak również wyjątkowymi kolorami i konsystencją – to klasyczna kuchnia japońska stworzona ze składników pochodzących z Ameryki Południowej.

W menu można odnaleźć klasyczne już dania, które charakteryzują markę Nobu, takie jak Toro Tartar z Kawiorem czy Wołowina Toban-Yaki. Dostępna jest także sekcja Nobu Now, gdzie zawarte są najlepsze przepisy szefów kuchni restauracji Nobu na całym świecie. Dopełnieniem kulinarnych wrażeń jest  wielodaniowe menu degustacyjne Omakase.

Podążając za niesamowitą historią smaków marki, można odkryć sekrety powstania jej najbardziej rozpoznawalnych dań.

Zachęcamy do dokonania rezerwacji stolika w restauracji za pomocą Serwisu Concierge.

concierge services gradient

dostępne w:

Warszawa

skontaktuj się z nami